Следете на живо срещите от първия кръг на центъра на НАЛБ в Габрово

230

НАЛБДнес, Неделя, 17.01.2016 година, стартира първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 в Габрово.

Повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

И двете предстоящи срещи от първия кръг ще се проведат в зала Орловец. Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Срещите няма да бъдат излъчвани на живо с картина, но пълните видеозаписи от тях ще могат да бъдат намерени в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Статистиките ще бъдат излъчени на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Ето ги и линковете за статистиките от предстоящия първи кръг за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в Габрово:

17.01.2016 година, Неделя – зала Орловец 
12:00 Чардафон-Орловец (Габрово) – Велико Търново
14:00 Академик Свищов – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян

За съжаление отборът на Академик Свищов няма да може да присъства днес и втората среща от първия кръг ще бъде отложена заради изключително тежките метеорологични условия в Свищов. От тима имаха огромното желание да присъстват, но са възпрепятствани, а останалите участници подходиха с разбиране и затова вторият двубой е отложен. Днес ще бъде открито първенството със срещата между Чардафон-Орловец (Габрово) и Велико Търново.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG