Втори кръг в Централна България – следете на живо срещите

152

НАЛБВ Неделя, 07.02.2016 година, ще се изиграе вторият кръг от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 в Централна България.

Както ви информирахме ТУК, отборите в Централна България вече са 6, което означава, че във всеки кръг ще се играят по 3 мача.

Град Габрово ще бъде домакин на втория кръг. И трите предстоящи срещи от втория кръг ще се проведат в зала Орловец в Габрово. ТУК можете да намерите повече информация относно градовете, в които ще се играят срещите от първенството на НАЛБ в Централна България. Някои от кръговете ще бъдат проведени както в Троян, така и във Велико Търново. Пълната програма за редовния сезон пък може да бъде намерена ТУК.

Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Срещите няма да бъдат излъчвани на живо с картина, но пълните видеозаписи от тях ще могат да бъдат намерени в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Статистиките ще бъдат излъчени на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Ето ги и линковете за статистиките от предстоящия втори кръг за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България:

07.02.2016 година, Неделя – Орловец (Габрово)
11:00 Перестройка (Велико Търново) – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян
13:00 Академик Свищов – Велико Търново
15:00 Чардафон-Орловец (Габрово) – Политехника (София)

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG