KOOL.BG е най-новият партньор на НАЛБ + нови награди

0
528

KOOL.BGТУК можете да намерите всички официални партньори на Националната аматьорска лига по баскетбол. Благодарение на тези сътрудничества всички участници в НАЛБ ползват и отстъпки в съответните обекти.

Радваме се, че към този списък прибавяме и още един партньор – KOOL.BG. Доказана фирма, пионер в бизнеса с мобилни аксесоари. Акцентът на работата днес в компанията е върху „четирите устройства“, които се ползват ежедневно – компютър, смартфон, таблет и телевизор. ТУК можете да разгледате и сайта на фирмата.

Тази съвместна работа между KOOL.BG и Националната аматьорска лига по баскетбол най-общо ще носи дивиденти на участниците в две насоки:

  1. При всяка поръчка на каквото и да е на стойност от поне 20.00 лева в сайта на KOOL.BG, всеки ще може да ползва съвсем лесно отстъпка. За целта, след като сте си избрали какво да закупите от сайта и вече натиснете „ПОРЪЧКА“, за да финализирате покупката си, има възможност да напишете код за отстъпка. В това поле изписвате „NALB-15„, като този код ще ви носи отстъпка в размер на 15% от всички покупки. Отстъпките са налични и в случай че не пазарувате онлайн, разбира се.
  2. От KOOL.BG ще осигуряват допълнителни награди за най-полезните състезатели на всеки кръг в първа дивизия на НАЛБ. Става дума за луксозни слушалки, струващи между 150 и 200 лева. Всяко MVP на кръга ще получи такива, като първите ще бъдат връчени на Стефан Георгиев от Олд Старс 22 още тази вечер. За най-полезния състезател на първия кръг Цветан Георгиев от Ботев 2012 също ще има такива, въпреки че вече е получил другата си награда.

Благодарим за предоставените възможности! Надяваме се, че съвместната ни дейност ще бъде много успешна и продължителна! Желаем успех на новите си партньори от KOOL.BG!